team building

Relaxați-vă alături de colegi!

Vreți să organizați activități de team building sau de revigorare a echipei, aveți de discutat cu colegii sau colaboratorii și doriți să faceți acest lucru în afara biroului? Alegeți Pensiunea Hétvezér! Se ajunge la noi cu mașina sau cu trenul, iar autovehiculul dumneavoastră va fi în siguranță în parcarea noastră închisă.

În cele 17 camere de care dispunem putem găzdui 34 de persoane, dar există și posibilitatea amplasării unor paturi suplimentare. Dacă sunt planificate cursuri și prezentări, vă punem la dispoziție sala de mese cu o capacitate de 36 de persoane, fiind disponibilă și conexiunea gratuită la Wi-Fi.

După ședințe vă așteptăm la relaxare prin fotbal sau ping-pong , iar seara, lângă focul de tabără sau în foișoare. Pentru cei care doresc să facă drumeții recomandăm poteca tematică Zete 

Veritabila atmosferă ardelenească și aerul curat al acestei zone dealuroase vor avea un efect pozitiv la fiecare oaspete. Cu siguranță vă veți întoarce acasă cu amintiri frumoase și cu idei noi, pregătiți să vă apucați de lucru cu forțe proaspete.

< - Meniu