Cartea de oaspeți

Kérjük, ossza meg véleményét, észrevételeit. Köszönjük!

 
 
 
 
 
* -al jelölt mezőket szükséges kitölteni
Az Ön e-mail címét segol sem hassználjuk fel.
Az Ön bejegyzése az adminisztrátor jóváhagyása után jelenik meg.
21 entries.
Mihaela Botezatu Mihaela Botezatu from Iasi a scris pe 2021-05-05 la 14:57
Am poposit 4 nopți si 5 zile acolo cu un grup. Foarte curată pensiunea iar dotările ei si tot ce avea împrejurul pensiunii erau de nota 10:verdeața,teren sport,foișoare,balansoare,masa ping-pong,ciubăr,sauna,biciclete de inchiriat,grătar,ceaun. Ce mi-a lăsat un gust amar a fost faptul ca deși era doar grupul nostru in clădire doamna era omniprezenta. Te simțeai cumva supravegheat.Iar prețurile (din punctul meu de vedere si al grupului cu care am fost) sunt cam piperate.
Roxana Mirela Miu Roxana Mirela Miu from Voluntari a scris pe 2019-09-02 la 12:05
Este o locație superba din toate punctele de vedere. Liniste,curățenie,personalul foarte amabil,loc de joaca pentru copii si relaxare maxima pentru adulti(piscină,ciubar,halcă,sauna).Recomand din tot sufletul.????
Roman Mioara Roman Mioara from Brașov a scris pe 2019-07-26 la 18:13
Peisajul minunat..gazde amabile..curatenie..piscina si ciubarul super..iar plimbarea cu bicicletele prin imprejurimi ..ok..
Rachita Mihaela Rachita Mihaela from Târgu Mureș a scris pe 2017-09-02 la 11:20
Un loc de vis unde o să revenim de câte ori avem ocazia.Cazare și mâncare excepțională,gazde minunate.Recomand acest loc pentru toți cei care vor să evadeze din oraș.
Inga Trubca Inga Trubca from Chișinău a scris pe 2017-07-15 la 09:51
Foarte frumos!!! Ne-am simtit minunat la aceasta pensiune! Recomand!
Szilágyi Zsófia Szilágyi Zsófia from Debrecen, Ungaria a scris pe 2016-08-20 la 11:17
Cred că în viața omului are loc ceva cu adevărat minunat atunci când nici nu reușește să exprime exact în cuvinte gândurile sale, atunci când în interiorul său lucrează o senzație atât de puternică și fără răgaz. Atunci când o regiune pe care nu ai cunoscut-o înainte poate să trezească în tine niște sentimente pe care nu le-ai mai trăit niciodată și despre care nu știai că le poți experimenta cândva… Atunci când despre niște oameni practic străini poți să îți faci o primă impresie atât de pozitivă încât le acorzi încrederea ta totală. Acum, când recitesc aceste rânduri scrise de mine îmi dau seama încă o dată de faptul că nu știu să exprim în cuvinte ceea ce am trăit acolo în acea săptămână! Las pur și simplu sentimentul acesta plăcut să mă cuprindă! Am fost acasă cu voi, la voi! Vă îmbrățișez și vă pup! Sunteți niște oameni deosebiți! ♥ Cu drag, Zsófi. P.S.: Mângâiați des și în locul meu acel cățeluș drăguț.
Szaszák György Szaszák György from Békéscsaba, Ungaria a scris pe 2016-08-09 la 15:27
Am petrecut cinci zile minunate la această pensiune. Totul a fost perfect: atmosfera camerelor, mâncărurile bogate și gustoase, ambianța plăcută, servirea atentă. Îi mulțumim lui Csilla pentru toată amabilitatea cu care ne-a ajutat mereu. Recomand cu mare încredere această pensiune oricui dorește să viziteze zona!
Jónás Kata Jónás Kata from Dunaújváros a scris pe 2016-07-20 la 18:25
Numai ce ne-am întors din Ardeal și am adus cu noi amintiri foarte plăcute! Am locuit într-o casă spațioasă, curată și bine dotată! Am ales demipensiune, mâncare a fost din belșug, gustoasă, ca acasă. Fiul meu a spus în fiecare dimineață și în fiecare seară „mama, și mâncarea asta o includ pe lista celor divine”. A fost o bucurie să vezi că mănâncă! A fost o zi în care nu am plecat deloc de la pensiune, dar nu ne-am plictisit deloc, am jucat badminton, pingpong, fotbal, am făcut baie în piscină, am încercat și trambulina, care ne-a plăcut foarte mult! Tot personalul lui Csilla a fost foarte amabil, ne-au ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie. Am avut senzația că am vizitat un membru de familie. Recomand cu drag pensiunea! Sper să ne mai revedem, vă mulțumim pentru tot!
Dulainé Borsós Rózsa Dulainé Borsós Rózsa from Tiszaújváros a scris pe 2016-06-23 la 14:14
Numai ce am sosit acasă, am avut parte de experiențe de neuitat. Este un loc ideal pentru odihnă. Cazarea a fost foarte bună, era curățenie peste tot. Csilla este o femeie minunată, a făcut tot posibilul pentru ca noi să ne simțim bine. Ne-a oferit mâncăruri savuroase, micul dejun a fost mereu bogat, prezentarea cinei s-a făcut mereu cu gust. Orice problemă sau întrebare am avut, ea ne-a ajutat. Ne-a sprijinit și în realizarea unui program. Recomand cu drag.
Kovács János Kovács János a scris pe 2012-08-12 la 13:13
Mulțumim din suflet pentru găzduire întregii familii Lőrincz! Ne-am simțit foarte bine, sper să ne mai vedem.
Vas Edmond Vas Edmond a scris pe 2012-06-03 la 13:41
Ne gândim cu drag la voi, suntem recunoscători pentru tot ceea ce ne-ați oferit. Vom mai pomeni multă vreme mâncărurile gustoase și ceaiurile voastre dumnezeiești. Cu toții ne-am simțit foarte bine, dacă se va putea vom mai reveni. Cu drag, Vas Edmond și ceilalți.
Ódor Árpád Ódor Árpád a scris pe 2012-05-31 la 10:30
Dragă Csilla! Am revenit la voi după doi ani și am fost din nou foarte mulțumiți de ceea ce ne-ați oferit. Familia Ódor.
Karoly Nagy Karoly Nagy a scris pe 2012-02-02 la 11:20
A fost plăcut să ne odihnim la voi după plimbările cu motorul care durau toată ziua, mai ales că pălinca de prune sau de afine a fost foarte gustoasă. Nu mai zic de mâncare! Din păcate anul trecut nu am ajuns la voi, dar anul acesta ne vom întoarce. Până atunci vă doresc toate cele bune, și vouă, și musafirilor voștri.
Újhelyi Ildikó Újhelyi Ildikó a scris pe 2012-02-01 la 13:28
Locul acesta și felul în care sunt tratați aici turiștii reprezintă cea de-a opta minune a lumii! Sper să mai revenim într-o zi!
Antal Emil Antal Emil from Heves Megye a scris pe 2011-09-23 la 19:07
Conducerea Asociației Pompierilor din Județul Heves vă mulțumește pentru serviciile ireproșabile și mai ales pentru mâncarea gustoasă.
Katalin Kraftsik Katalin Kraftsik a scris pe 2011-08-12 la 21:42
Am călătorit 11 ore cu doi copii mici – de 3, respectiv 5 ani – dar a meritat! Am petrecut 8 zile în acest loc minunat și am reușit să ne odihnim atât fizic, cât și psihic. Ne-am reîncărcat cu adevărat bateriile! Tot ceea ce se poate vedea în poze este la fel și în realitate, și mai adăugați aerul curat, parfumul pădurilor de brazi, faptul că dimineața privești munții, vezi oameni zâmbitori în jur, nu mai zic de acele supe gustoase… Totul a fost excelent! Excursia la Vărșag a fost incredibilă, copiii s-au jucat în pârâu ore în șir, în cizme de cauciuc, apoi am cules zmeură pe marginea drumului, a fost o zi minunată. Ceramica de Corund ne înfrumusețează acum și nouă bucătăria. Mulțumim!
Varga Terézia Varga Terézia a scris pe 2011-06-20 la 18:23
În 2004 am petrecut niște zile ne neuitat în această pensiune din Ardeal. Recomand tuturor, noi ne dorim încă de atunci să mai revenim.
Judit Varga Judit Varga a scris pe 2011-05-16 la 14:44
Un loc de poveste, ospitalitate adevărată! Mâncarea gătită de Csilla a fost cireașa de pe tort. Adevăratul gust al mâncărurilor din Ardeal. Liniște și pace.
Tarnai Kiss László Tarnai Kiss László a scris pe 2010-07-21 la 13:58
Dragi prieteni, noi am ajuns în Ardeal alături de prim-solista de operă Nagy Ibolya, care a urcat pe scenă la Dalnic. La început am fost puțin cam supărat din cauza ocolului cam mare pentru a ajunge și la voi. Astăzi mulțumesc cerului că am avut ocazia să cunosc localitatea Zetea și pensiunea voastră. Am povestit cu drag familiei și le-am spus că aș putea să îmi imaginez un Crăciun la voi… Ce frumos poate fi Adventul pe Harghita… Mi-am umplut plămânii de aer curat. Îmi aduc aminte cu drag de stăpâna casei, care ne-a primit cu brațele deschise. Din păcate pe stăpânul casei nu am avut ocazia să îl cunosc acum. O să vă recomand tuturor. Cu mult respect, Tarnai Kiss László, muzician, realizator și moderator de emisiuni.
Fercsik Tibor Fercsik Tibor from Hévízgyörk – Ungaria a scris pe 2008-05-27 la 12:10
Dragă Csilla, dragă Attila! Vă mulțumim și pe această cale pentru zilele minunate petrecute la voi – în numele întregii echipe de 32 de persoane care am locuit la voi. Fercsik Tibor, Hévízgyörk, Ungaria.
< - Meniu