Sub Cetate, Jud. Harghita | +40 742 863971 |

PROTECȚIA DATELOR

IF Lőrincz Csilla Dasa se ocupă de protecția tuturor datelor cu caracter personal (denumite în continuare „date personale”) pe care vă decideți să le acordați. Datele personale reprezintă toate informațiile personale, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și detaliile cărții de credit. Site-ul se străduiește să se asigure că utilizarea datelor cu caracter personal de către acesta este compatibilă cu protecția vieții private și a vieții private. reglementarea prelucrării datelor cu caracter personal în țările în care operează. În consecință, site-ul a emis această declarație pentru a-și informa clienții cu privire la modul de utilizare a informațiilor personale.

 

Cum folosim informațiile dvs. personale?

Vom folosi datele dvs. personale în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. Site-ul dvs. intenționează să vă utilizeze informațiile dvs. personale în următoarele scopuri: Administrarea contului; păstrarea conturilor și înregistrărilor proprii; monitorizarea traficului pe site și a calității serviciilor; și să vă informați periodic despre produsele și serviciile care vă interesează („scopuri de utilizare”). Toate datele înregistrate vor rămâne proprietatea Site-ului și vor fi utilizate numai în scopurile menționate mai sus. Pentru a asigura o bună calitate a serviciilor, putem monitoriza toate comunicările cu noi – prin e-mail sau în scris („comunicare fixă”). E-mailurile trimise din zone publice sau private ale paginii (prin intermediul site-ului) nu sunt criptate.

 

Aprobare

Furnizând informațiile personale și abonându-vă la serviciul sau serviciul nostru. când vizitați site-ul nostru, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea gratuită a datelor dvs. în mod liber. Dacă doriți să adăugați, să modificați sau să vă limitați consimțământul în orice mod, vă rugăm să ne contactați la office@hetvezerpanzio.ro.

 

Informații generale

Dacă scopul utilizării se modifică, vă vom anunța cât mai curând posibil și, dacă este necesar, vă vom solicita aprobarea ulterioară.

 

12 martie 2019

< - Meniu