Tel.: 004-0745-494614 |
E-mail: szallas@hetvezer.ro

Prezentare

Pensiune și cabana

Casa nr. 1, din partea stângă

Clădirea ridicată în stil modern poate găzdui un număr maxim de opt persoane, cazate în patru camere matrimoniale.

La parter oaspeții au la dispoziție o bucătărie dotată cu frigider, reșou cu gaz și cuptor cu microunde, respectiv o sufragerie (cu televizor), un dormitor și o baie; la etaj se află o cameră de zi, trei dormitoare și o baie. La nevoie canapeaua-pat din camera de zi poate fi folosită drept pat matrimonial.

În foișoarele de pe malul lacului aflat în vecinătatea casei vă puteți odihni după drumeții, seara.

Parter: sufragerie, 1 cameră cu pat matrimonial, 1 baie.

Etaj: cameră de zi, 3 camere cu pat matrimonial, 1 baie.

Casa nr. 2, din partea dreaptă

În casa pe structură de lemn, spațioasă, comodă, amenajată prietenos pot fi cazate tot un număr de 12-14 persoane. La parter se află o bucătărie dotată cu frigider, reșou cu gaz, cuptor cu microunde; o cămară și o sufragerie care servește și drept cameră de zi (cu televizor), respectiv o baie. La etaj se află trei dormitoare și o cameră de zi. Această casă dispune de darts și masă de biliard.

În camera de zi de la parter există un pat mare, iar în camera de zi de la etaj sunt două canapele mari, de tip pat, de mărimea unor paturi matrimoniale. Baia de la etaj are ușa spre exterior.

De pe terasa din spate, de la etaj, este vizibil răsăritul de soare, iar terasa de la parter are vedere spre curtea din față. Pe dealul din spatele casei se află o pivniță cu terasă, cu loc de grătar.

Parter: sufragerie, bucătărie, 1 cameră cu pat matrimonial, 1 băi.

Etaj: cameră de zi, masă de biliard, 4 camere cu pat matrimonial, 2 băi.

Pensiunea Hétvezér

Loc de cazare pentru 16-24 de persoane, nou construită, cotată la trei stele. La parter se află o sală de mese și un bar, pe care le puteți folosi și dumneavoastră. La etajul întâi pe oaspeți îi așteaptă două camere cu trei paturi și două camere cu patru paturi. Fiecare cameră dispune de baie proprie. Sunt potrivite mai ales pentru familii cu copii mici.

Toate camerele au și un mic balcon, cu vedere la dealurile și pădurile din vecinătate.

În fața pensiunii a fost facută o terasă acoperită, unde pe oaspeți îi așteaptă două mese potrivite pentru conversația de seară, despre experiențele trăite peste zi.

Veniți în vacanță în Ardeal, într-un loc liniștit, calm! Dacă ne alegeți pe noi, cu siguranță vă veți aduce aminte cu drag de zilele petrecute aici.

Parter: Sufragerie.

Etajul întâi: 1. cameră cu patru paturi; 2. cameră cu trei paturi; 3. cameră cu trei paturi; 4. cameră cu patru paturi, baie pentru fiecare cameră.

Etajul doi: 5. cameră cu pat matrimonial; 6. cameră cu pat matrimonial + 1 pat suplimentar; 7. cameră cu pat matrimonial + 1 pat suplimentar; 8. cameră cu pat matrimonial, baie pentru fiecare cameră.

Formular de rezervarePrețuri 2020: În sezonul turistic prețul cazării în clădirea pensiunii: 20 de euro de persoană/noapte.


Asigurăm reducere de 30% pentru copiii sub 12 ani, iar pentru copiii sub 3 ani, cazarea este gratuită.

Casele la cheie le închiriem la următoarele prețuri:

- în partea stângă, casa la cheie numărul 1 la 160 euro pe noapte, 8 persoane
- în partea dreaptă, casa la cheie numărul 2 la 230 euro pe noapte, 12 persoane (+1 pers/10 euro).

Cu serviciul de micul dejun +6.5 euro/persoană/zi